Festival Camping Terschelling
056 244 9091 06 1220 3659

Contact

Festival Camping Terschelling
Midslander Hoofdweg 27
8891GG Terschelling Midsland
056 244 9091 06 1220 3659

Western Terschelling 2018

Het Western Terschelling Festival op 6, 7 en 8 juli is elk jaar weer een groot feest. Het eiland wordt omgetoverd in het thema van het wilde westen en er zijn talloze activiteiten. West-Terschelling is het centrum van deze activiteiten. Het dorp is helemaal ondergedompeld in de Western sferen en tijdens het festival kun je genieten van heerlijke countrymuziek en verschillende activiteiten zoals line dancing en paardenshows.Western Terschelling overnachten op de Festivalcamping

Verblijven tijdens Western Terschelling op de Festivalcamping

Tijdens dit veelzijdige festival wil je natuurlijk zo dicht mogelijk bij Western Terschelling verblijven. Kom dan overnachten op de Festivalcamping van Terschelling in Midsland. Op Festivalcamping Terschelling vind je luxe kant en klare tenten waar je zo in kan en waar alles voor je geregeld is of kun je met je eigen tentje komen kamperen. Alles is mogelijk! Reserveer je plekje snel en bekijk de tarieven van de tenten via onderstaande button.

Tarieven en reserveren

Tickets voor Western Terschelling

De tickets voor Western Terschelling kunt u aanschaffen op de website van het evenement. Deze kosten €12,50 voor een dag en avondticket. Hiermee kun je het hele weekend genieten van alle shows, activiteiten en diversen bands. Als je alleen deel wilt nemen aan het dagprogramma kun je ook altijd een dag ticket kopen. Deze kost €5,00 wat tevens ook de prijs is voor een kinderticket. Voor meer informatie en verkoop van de tickets verwijzen wij je naar de website van het evenement.

Meer inforamtie

>Western Terschelling