Festival Camping Terschelling
056 244 9091 06 1220 3659

Contact

Festival Camping Terschelling
Midslander Hoofdweg 27
8891GG Terschelling Midsland
056 244 9091 06 1220 3659

Verblijven tijdens het Rock 'n Roll festival

Reizen en verblijven in Rock and Roll stijl

Wil jij de sfeer van Rock ’n Roll Street komen proeven? Dan is het raadzaam om van tevoren de overtocht naar Terschelling te boeken bij Rederij Doeksen. Ook raden wij aan om alvast een logeeradres te reserveren bij DE Festivalcamping van Terschelling, Camping Terpstra.Overnachten op de Festivalcamping tijdens Rock 'n Roll

Verblijven op Festivalcamping Terschelling

Op Camping Terpstra zijn veel diverse tenten beschikbaar. Zo zijn er tenten voor 1-3 personen tot tenten voor 9-12 personen. Ook is het mogelijk om je eigen tent op te zetten. De camping beschikt over een verzorgt en onderhouden terrein en schone sanitaire voorzieningen. Camping Terpstra is makkelijk te bereiken met de bus vanaf de boot.

Slapen op de camping in Midsland

Midsland is het dorp op Terschelling waar het hele Festival zich bezighoudt. Het bruisende dorp wordt omgetoverd tot een Rock and Roll walhalla waar je in een heuse tijdmachine terechtkomt. Tijdens dit feestelijke festival wil je natuurlijk vlakbij kunnen verblijven. De Festivalcamping Terschelling ligt in Midsland en is dus super dicht bij al het feestelijke. Reserveer nu jouw tent of een plekje voor jouw eigen tent op Camping Terpstra.

>>Verblijven tijdens Rock 'n Roll