Festival Camping Terschelling
056 244 9091 06 1220 3659

Contact

Festival Camping Terschelling
Midslander Hoofdweg 27
8891GG Terschelling Midsland
056 244 9091 06 1220 3659

Een Weekend lang Rock and Roll op Terschelling

In het tweede weekend van september is het weer tijd om in de sfeer te komen van de jaren vijftig. Een weekend lang wordt het dorps Midsland omgetoverd als decor voor het Rock and Roll festival op Terschelling.

Tijdens het festival zullen alle elementen uit de jaren vijftig voorbijkomen. De vetkuiven en oldtimers zullen hierbij niet ontbreken. De straten worden vrij gemaakt om de hele dag op te dansen en er kan genoten worden van livemuziek op de vele terrasjes.

Doorfeesten en overnachten tijdens het Rock and Roll festival

Overdag kan er gratis worden genoten van de muziek en de feestvreugde. Om 's avonds door feesten tot in de late uurtjes en naar de livemuziek te luisteren is bij sommige horecagelegenheden een toegangsbewijs nodig.

Tijdens het Rock ‘n Rollstreet festival kunt u niet alleen een dansje wagen. Ook worden de mooiste oldtimers tentoongesteld. Tot slot zijn er diverse standjes waar Rock ‘n Roll en Rockabilly gerelateerde spulletjes worden verkocht.

Gratis toegang tijdens het festival

Wanneer u een unieke Rock ‘n Roll pin koopt voor €15,- en op vertoon van de eilanderpas €7,50 heeft u het gehele festival gratis toegang tot alle kroegen en cafés, waar heerlijke band u een geweldige avond bezorgen. Inmiddels zijn de unieke pins echte collectors items. Handig om te weten is dat er alleen met de pin betaald kan worden.

Overnachten tijdens Rock 'n Roll

Tijdens het festival kun je het beste overnachten vlak bij het Rock and Roll festival. Nu is er in het dorp Midsland, waar het festival plaats vindt, DE festivalcamping van Terschelling waar je luxe kunt overnachten in kant en klare tenten of waar je met je eigen tentje kunt staan. Meer weten over tarieven en reserveren? 

Meer informatie

>Rock 'n Roll